38 er kişiden oluşan her iki kurulda yapılan seçimlerde   Genç girişimciler kurulu  İl icra kurulunda  Akhisar'ı temsil edecek  iki asil üye Rafet Soydemir ve Burçin Karakuş ,iki yedek üye Dinçer Ata ve Çağatay Akbıyık olurken ; Kadın girişimciler de ise  asil üye  Aslı Güler Öztuğan, yedek üye ise Gülçin Erdem oldular.

Akhisar da yapılan seçimlerin ardından İl icra kurulu üyeliği asil üyeliğine seçilen genç ve kadın girişimciler temsilcileri 5 Mart günü Manisa da yapılan İl İcra kurulu Başkan ve Başkan yardımcılıkları seçimlerine katıldılar. Bu seçimler sonunda da Rafet Soydemir  Genç girişimciler İl İcra kurulu  Başkan yardımcılığına seçildi.

Akhisar ve Manisa da yapılan seçimlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy  "Bu dönem gerek genç girişimciler kurulu ,gerekse kadın girişimciler kurulu üyeliği için yoğun bir talep vardı. Yönetim Kurulu olarak ,  TOBB Kadın ve Genç girişimciler kurulları çalışma esaslarına uygun olarak Meclis üye sayımız kadar Genç girişimci ve yine Meclis üye sayımız  kadar kadın girişimciyi belirledik. Akhisar Ticaret Borsası da aynı şekilde kendi isimlerini belirledi. Bizim Meclis Üye sayımız 24 ,Borsamızın Meclis Üye sayısı 14 olduğu için her iki kurumunun belirlediği isimler 38 kişilik Kadın girişimciler kurulunu ve 38 kişilik Genç girişimciler kurulunu oluşturdu , kurullar  TOBB tarafından onaylandı. .  Bu kurullarımız Odamızda yapılan seçimler sonunda İl İcra komitesi üyelerini belirlediler. İl icra Komitesine seçilen Rafet Soydemir ,Manisa da yapılan Başkan ve Başkan yardımcılığı seçiminde Başkan yardımcısı seçildi. Kadın girişimciler- Genç girişimciler kurullarına,  İl İcra kuruluna ve Genç girişimciler kurulu İl İcra kurulu Başkanlığına seçilen tüm girişimcilerimizi kutluyor, Akhisar'ımıza  katkı sağlayacak çalışmalar apacaklarına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum" dedi.