Akhisar Gençler Birliği Spor Kulübü, Manisa’yı ve Akhisar’ı Kuşadası’nda yapılacak olan Ege Bölgesi Halk Oyunları birinciliğinde temsil edecek.
Manisa’da yapılan Kulüpler Halk Oyunları yarışmasında il birinci olan Akhisar Gençler Birliği Spor Kulübü Gençler Halk Oyunları ekibi, 26-27 Mart’ta Kuşadası’nda yapılacak bölge yarışması için canlı müzik eşliğinde son provasını alarak çalışmalarını tamamladı. Başarılı bir sonuçla bölge yarışmasına gidecek olan gençlerin canlı müzik ile yaptıkları provada coşkulu oynayışı gözlerden kaçmazken, Kuşadası’nda yapılacak bölge yarışmasında da başarılı bir sonuç ile geri dönmesi bekleniyor.

Akhisar Gençler Birliği Spor Kulübü (AGB) Başkanı Şafak Karayetim, Manisa’da Akhisar’ı iyi bir şekilde temsil ederek il birincisi olduklarını dile getirerek; “Manisa birincisi olarak hem Manisa’yı hem de Akhisar’ı iyi bir şekilde temsil edeceğiz. Gençlerin bu kültüre sahip çıkması ve İlimizi temsil etmeleri bizi gururlandırıyor. Yarışma da birincilik, ikincilik, üçüncülük önemli değil bizim için gençlerin kültürlerine sahip çıkması bizim için daha önemli, onlardaki bu istek ve başarıyı gördükten sonra bizlerde onlardan gurur duyuyoruz. Sonuç ne olursa olsun biz Manisa’mızı ve Akhisar’ımızı en iyi şekilde temsil edip geleceğiz. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Kuşadası’nda yapılacak bölge yarışması 26 Mart Cumartesi günü ekiplerin provaları ve 27 Mart Pazar günü saat: 09.00’da seremoninin ardından müsabakaların gerçekleşmesi ile tamamlanacak.