Akça ve Tanrıkulu, “Cengiz Başkanımız seni çok seviyoruz. Allah senden razı olsun” diyerek duygularını belirtirken, aileleri de Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Toplumdaki dezavantajlı grupların sosyal hayata entegre olması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuyor. Bu kapsamda Akhisar ilçesinde ikamet eden Barış Akça ve Sefa Tanrıkulu isimli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve şube müdürleri her iki vatandaşı evlerinde ziyaret ederek isteklerini, taleplerini dinledi ve sohbet etme fırsatı buldu.
 
Allah Cengiz Başkanımızdan Razı Olsun
 
Geçirdiği kaza sonrasında bir bacağını kaybeden Barış Akça’yı evinde ziyaret eden Büyükşehir heyeti, Barış Akça ile sohbet etti ve isteklerini dinledi. Genel Sekreter Halil Memiş, “Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Toplumda hayatınızı kolaylaştırmak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya da hazırız. Amacımız hayattan kopmamanızdır” diye konuştu. Barış Akça ise, “Ben bu iyiliği asla unutmam. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ü çalışmalarından da biliyoruz. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Seni Çok Seviyorum Cengiz Başkanım
 
Doğuştan kas hastası olan Sefa Tanrıkulu akülü tekerlekli sandalye hediyesini alırken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve şube müdürleri Sefa Tanrıkulu ve ailesi ile bol bol sohbet etme fırsatı bularak istek ve taleplerini de dinledi. Ziyarette, Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu ve Kent Konseyi Engelli Meclisi yönetiminden Murat Demir de bulundu. Çok mutlu olduğunu belirten Sefa Tanrıkulu, “Bugün o kadar sevinçliyim ki duygularımı anlatmak da zorlanıyorum. Manisa’da Cengiz Ergün isminin olması çok önemli, Seni çok seviyorum Cengiz Başkanım emeğin desteğin için Allah senden razı olsun. Ailem ve ben bu iyiliği asla unutmayacağız” diye konuştu.