Akhisar’da hizmet veren 32 esnaf her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü ramazan ayı iftar programını bu yıl da sürdürdü. Akhisar merkezde ikamet eden ve esnaflık yapan 32 esnaf birleşerek her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü iftar programını bu yıl da kapalı çarşıda “Köfteci Demo” isimli işyerinde verdi.

Akhisar’da esnaflık yapan Murat Gökçe, Ali Çelik, Mehmet Ali Acar, Veyis Aydın, Yakup Çetin, Adem Duran, Güner Ağsırt, Umut Altaş, Halil Caka, Hüseyin Duvan, İskender Çelik, Muhammed Yağan, Muharrem Çakmak, Mehmet Çatalcalı, Ayhan Yörük, Mümin Hızlı, Mustafa Kındıroğlu, Serdar Durmuş, Cavit İnal, Murat Yavaş, Mehmet Sarılar, Eyüp Akdeniz, Taner Kemahlı, Özcan Özar, Vedat Çetin, İbrahim Köroğlu, Levent Karayağız, Abdullah Köroğlu, İlkay Düztaş, Cengiz Doğan, Sinan Akçay ve Fatih Bilgen her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını da bu yıl sürdürdü.

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini ifade eden Akhisarlı esnaf Fatih Bilgen, “düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm misafirlerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını, yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bugün rabbime binlerce kez şükürler ediyorum. Çünkü gelenekselleştirmek isteyip de geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan programımızın üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Yine böyle güzel bir ayda güzel bir ortamda birlikteyiz, beraberiz. Bu noktada rabbime ne kadar şükretsek azdır diyorum. Esnaf olarak birlik beraberlik nedir, dayanışma kaynaşma nedir şuanda bunu en güzel şekilde örneklendiriyoruz. Allah’ın izniyle bizler böyle beraber olduktan sonra önümüzde hiçbir şey duramaz diyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın” açıklamasında bulundu.

Öte yandan programa Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. (BG-MÖ)