Akhisarpress.com (ÖZEL HABER)

 

Akhisar’a bisiklet spor dalını kazandırmak adına çalışan, 3 genç geçtiğimiz hafta başladıkları Çanakkale macerasını tamamlayarak Akhisar’a döndü. 


Toplam 650 kilometre yok katleden  Uğur Narin, Kamil Koç ve Emre Başgül geçen hafta Akhisar’dan Çanakkale’ye bisiklet ile çıktıkları turu tamamlayarak Akhisar’a döndüler. Daha önce İzmir, Manisa, Soma ve Kuşadası’na da gittiklerini belirten Uğur Narin; “bu seferki hedefimiz Edirne’ydi ancak arkadaşlarımızdan birinin sakatlanmasından dolayı Çanakkale’den geriye döndük” dedi.


Konu ile ilgili Akhisarpress.com’a açıklama yapan Kamil Koç ise; “Amacımız bisiklet sporunun Akhisar’ımızda yaygınlaşmasını sağlamak. Bu yolla insanların sürekli spor yapmalarını sağlamak, ilçemiz içinde yeni sporcuların yetişmesini sağlamak, aynı zamanda da ilçemizin trafik sorununun çözümüne katkıda bulunmak. Çanakkale’ye gerçekleştirdiğimiz bu zorlu turu tüm engelli vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Bu yolda sloganımız ise “En Büyük Engel Başarıya İnançsızlıktır” diyoruz. Bizi desteklemek ve katılmak isteyenler Facebook üzerinden facebook.com/AKBIS.45 sayfamızı beğenebilirler.” Dedi.