06 - 09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar alanında düzenlenen Travel Turkey fuarına Akhisar'da katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından açılışı yapılan fuarda; Akhisar Kaymakamı Sayın Kamil Köten, İlçe Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ile Akhisar İlçe Marka Kurulu üyeleri Kefayettin Öz ile Ensar Urkup hazır bulundular.

Akhisar İlçe Marka Kurulunun faaliyetleri kapsamında katılınan bu fuara; yaklaşık 30 ayrı ülkeden ziyaretçi geliyor. Türkiye Turizm ve Seyahat Acentaları Birliği tarafından düzenlenen Travel Turkey fuarı, kendi kategorisi içerisinde en itibarlı fuarlar arasında yer alıyor.

İlçe Marka Kurulundan yapılan açıklamada : "İlçe marka kurulu çalışmaları kapsamında; geçen hafta Pazar günü İstanbul'daki bir organizasyona katılındığı, ayrıca Akhisar'da Tur Rehberlerine yönelik; İzmir Rehberler Odası Başkan, yönetici ve üyelerinin katıldığı bir organizasyon yapıldığı. Bu hafta ise ilk defa Travel Turkey'e katılınarak "Akhisar'ın" en doğru bir şekilde tanıtımının yapılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Etkinliklerin : www.akhisar.com " internet adresi üzerinden takip edilebileceği, Travel Turkey fuarının da 06 - 09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar alanında ziyaret edilebileceği belirtildi.