Voleybol 2. Ligi1. Gurupta mücadele eden Akhisargücü  takımı ligin son maçını, tecrübeli ve liglerde  devamlı oynamış  Karacabey  Belediyespor takımı ile yaptı. Müsabakayı 3-1 kaybetti.

Çok az bir seyirci önünde Akhisar Belediye Spor salonda  yapılan  müsabakanın ilk  2 setini konuk Karacabey Belediye  18-25 ve 14-25 setlerle kazandı. 3. Sette toparlanan  ev sahibi Akhisargücü  25-21 galip gelerek  durumu 2-1 yaptı.Karacabey Belediye  4. Sette  tekrar  üstünlüğü ele geçirdi.  Bu seti de 18-25 kazanarak  maçtan  3-1 galip ayrıldı.   

Akhisar’da  2 yıl önce kurulan Akhisargücü spor kulübü, başkanı Nihat Uz, müsabaka sonunda, Voleybol takımı oyuncularına ve teknik ekibe hitaben, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Gösterdiğiniz  performans için  tebrik ediyorum. Akhisar’da ilk defa Voleybol liglerinde  mücadele ettiğiniz içinde ayrıca tebrik ediyorum. Hakkınızı helal edin. Gelecek sezon da bir arada ve daha güçlü olarak bir arada olmayı arzu ediyoruz. Biliyorum bir çoğunuz öğrencisiniz. Derslerinizde başarılar diliyorum.” Dedi. Takımın antrenörü  Ömer Tok, “Bende başkanımız gibi sizleri tebrik ediyorum. Bu sezon tecrübe edindik. İnanıyorum ki hepiniz önümüzdeki yollarda çok önemli voleybolcular olacaksınız. Gelecek sezon buluşmak dileği ile sizlere sağlık ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Yönetim, teknik ekiple vedalaşan Akhisargücü erkek voleybol takımı oyuncuları  maç sonu toplu ve birbirleri ile kardeş gibi olanlar  hatıra  resimleri çektirdiler. 

HALDUN AKYÜZ