Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;“Saygı değer Akhisar’lılar 27 Temmuz Akhisargücü Spor Kulübümüzün kuruluş yıldönümü. Her şey hayal etmekle başlar dedik ve hayırlısı ile yola çıktık. Mor beyaz renklerini Akhisar’ımızın tarihinden alan kulübümüz “Spor yapmayan çocuk kalmasın”, “Spor yapan çocuk daha mutlu daha başarılı” felsefesiyle hareket etmiş ve etmeye devam etmektedir. Yetenekli gençlerin ülke sporuna kazandırılması için Yaz Okulu ile başlayan çalışmalar yarışmacı takımlar ile Ulusalda ilçemizi temsil etme noktasına gelmiştir. Kulübümüzün vizyonu sporun bütünleştirici özelliğine dayanarak her dalda sağlıklı bireyler yetiştirmek, ilçemizi, kentimizi, ülke genelinde yarıştığımız tüm dallarda başarı ile temsil etmektir.

Bugün geldiğimiz noktada basketbolda Erkekler Bölgesel Ligde, voleybolda hem Erkekler hem de Kadınlar da 2.Ligde, Futbolda 1.Amatörde yarışmacı takımlarımız ile ilçemizi Ulusalda ve Bölgeselde temsil etmekteyiz. Kısa sürede yaşanan bu başarı ile mutluyuz, gururluyuz. Yaşadığımız türlü zorluklara, engellemelere rağmen yılmadan, geri adım atmadan, belirlediğimiz hedeflere doğru emin adımlarla yürümekteyiz. Tüm branşlarda altyapılarımızı güçlendirme çalışmalarımız devam etmektedir. Altyapılar için Okullardan Covid-19 salgını öncesi seçilen 1200 öğrencimiz normalleşme sonrası çalışmalara başlayacaktır. Altyapılar da yaklaşık 2000 öğrenci ve sporcu kapasitesi ile Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. Ulusalda ve Bölgeselde mücadele eden takımlarımızın fikstürde yer alması sebebiyle yurt içinden ve yurt dışından takımlar ve sporla ilgili kişiler ile işbirliği süreci de başlamış bulunmaktadır. Akhisar’lı çocuklarımızın sporda gelişmesi, yeteneklerini sergilemesi Ulusalda tanınması için çalışmalarımız devam etmektedir.

Saygıdeğer Akhisar’lılar Covid-19 salgını nedeniyle 4.ncü kuruluş yıldönümümüzde etkinlik ve aktivitelerimizi yapamadık. Bu vesileyle Akhisargücü Spor Kulübümüzün kuruluşunda, çalışmalarında, gelişmesinde zerre emeği geçen ve bize inanan bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Takım Hocalarımıza, Eğitmenlerimize, Sporcularımıza, Öğrencilerimize inanıyoruz, güveniyoruz. İlçe ve ülke sporuna yapacakları katkılarında, çalışmalarında sağlık ve esenlikle başarılar diliyoruz. Fikstürler çekildiğinde müsabakalar başladığında siz değerli sporsever Akhisar halkını kapalı spor salonuna ve sahalara Akhisar’ın çocuklarını desteklemek için bekliyoruz. Son sözümüz “Zafer sadece inananlarındır.” İfadeleri kullanıldı.