Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Mahallesi’nde 11 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanarak, Akhisarlıların hizmetine sunuldu. Çalışmaların mahalleye yeni bir çehre kazandırdığını belirten Atatürk Mahallesi Muhtarı Nurhan Bozel, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ilçelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Akhisar ilçesinin yolları asfaltlanarak, yeni yüzleriyle vatandaşların kullanımına sunuluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu Atatürk Mahallesi’nde çalışmaların devam ettiğini belirterek, 11 kilometrelik yolun asfaltlandığını söyledi. Gençoğlu, “Ekiplerimiz Atatürk Mahallesi 160, 161, 336, 344, 349, 358, 353, 356, 355, 522, 524 ve 566 numaralı sokakları asfaltladı” dedi.

Atatürk Mahallesi Çalışmadan Memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında bin 800 kilometrelik alanda asfalt atmayı planladığını fakat ihaleye yapılan itirazdan dolayı sürecin Kamu İhale Kurumu’nda olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl için planladığımız asfalt hamlesi süreci sekteye uğradı. Fakat özellikle Akhisar’daki şantiyemizde imalat yaparak, vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Şu an için kendi imkanlarımızla yürüttüğümüz asfaltlama çalışmalarının çok daha fazlasını asfalt ihalemiz tamamlandığında, Manisa’ya kazandıracağız” diye konuştu. Mahallede hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Atatürk Mahallesi Muhtarı Nurhan Bozel de, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.