Akhisar'da faaliyet gösteren Rehbersensin eğitim danışmanlığı satış personeli bilgi donanım sertifika programını başlatıyor. Ticaret hayatının en önemli kilileri olan satış personelinin bilgi ve donanımını yükseltmek üzere hazırlanan program Aralık ayı içinde başlayacak. 

satış personeli bilgi donanım sertifika programı hakkında bilgi veren Rehbersensin eğitim danışmanlığı yetkilisi sosyolog Burak Yurdakul :"Perakende sektörünün uzun zamandır içinde bulunduğu sorunlardan biri de hiç kuşkusuz satış personeli sorunudur. Pek çok firmanın iş yerinin yada vitrin camında Tecrübeli satış personeli aranıyor ilanı görüyoruz. Bu ilanlar kısa bir süre vitrin lerden çekiliyor, sonra yine aynı ilanları görüyoruz. Firma, çalışan ve müşteri üçgeninde bir sıkıntı olmasa sürekli camlarda ilanları görmeyiz diye düşünüyoruz. Bu düşünce ile bir çok firma yetkilisi, bir çok satış personeli ve çok fazla sayıda tüketici ile görüşerek fikirler topladık. Elde ettiğimiz bu değerli verileri sosyolojik olarak değerlendirdik. Sonuç olarak satış personeli olarak çalışanlar için bir bilgi-donanım programı hazırladık. 

Bilgi donanımını güçlendirdiğimiz satış personeli firmanın cirosunu arttırır, kendi kazancını arttırır, müşteri memnuniyetini arttırır. Bu sertifika programı, firma yetkileri için verimi ve kazancı arttıran personel, satış personeli olmak isteyen özellikle genç arkadaşlarımız için iş bulma konusunda artan iş şansı sunuyoruz. Bize ulaşmak için 0(236) 404 01 04 numaralı telefondan ya da 0(505) 862 11 21 numaralı telefondan arayabilirler" dedi.