6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu'nun getirdiği e-bilet projesi kapsamında bir yenilik olan Passolig kart; stadyumlara girişi sağlayan ve kişiye özel bir sportif kimlik kartı olmanın yanı sıra, alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında kullanılabilecek.

Akhisar’da resmi olarak Passolig satış bayiliğini alan 1. Nakliye Caddesi (Bosch Kuzum Ticaret Karşısı) Saraç Gıda yetkilisi Ahmet Saraç; “Şuanda Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın bilet satışları online olarak gerçekleştireceğiz. Satışlar kulüplerin Çarşamba günü bilet fiyatlarını açıkladığı saatten itibaren online olarak bilet satışları başlayacak. Bilet satışları müsabakanın başlama saatine kadar yine burada online satışı devam edecektir. Buradaki fark sadece ve sadece maç biletlerinin satışı gişelerde maç günü yapılacaktır. Bizde ise Çarşamba gününden maç saatine kadar Akhisar’da sadece bizde satışı yapılacaktır”

“Diğer tüm maçların biletleri burada”

Süper Lig’deki tüm takımların maç biletlerini Saraç Gıda’dan satışlarının yapılacağını ifade eden Ahmet Saraç; “ 18 takımın tüm maç biletlerini vatandaşlarımız buradan alabilecekler. Burada sadece hizmet bedeli olarak 3 TL alınacaktır. Bu passolig’in yasal olarak almış olduğu hizmet bedelidir. 

Taraftarların gişelerde beklemeden girebilmeleri için hizmet sağladıklarını ifade eden Saraç; “Örneğin Akhisarspor tarafları herhangi bir deplasmana gideceklerinde yine misafir takım biletlerini buradan alabilecekler”

“Passolig kart Başvurular alınıyor”

Passolig kart başvuruları yine buradan yapılabiliyor. Başvurular buradan alınıp, size cep telefonu mesajı geliyor ve adres bilgilerinize posta yolu ile gönderiliyor. Bunu bizden de veya Akhisarspor Store’den de temin edebilirsiniz. Bu sezondan itibaren Passolig kartı olmayan hiçbir seyirci tribünlere girişi olmayacaktır. Passolig kartımızın muhakkak olması ve bizim gibi en kolay noktalardan maç maç biletlerinizin tanımlanması gerekmektedir.” Diye konuştu.