Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalıların rahat bir yaz geçirmesi için başlattığı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Akhisar’da çöplük, yeşil alan ve çöp konteynırlarında ilaçlama yaptı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haşerelere karşı yapılan ilaçlama faaliyetleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ilaçlama çalışması yaptı.

Ekipler Medar Mahallesi Çöplüğü, İmalatçılar Çarşısı, Akhisar Devlet Hastanesi yeşil alanları ve çöp konteynırlarını teker teker ilaçladı. Vatandaşın takdirini toplayan ilaçlama çalışması hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, haşerelere karşı mücadelenin aralıksız sürdüğünü dile getirdi. Aykurt, “ Vatandaşlarımız yaz aylarında haşerelerden rahatsız olmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm ilçelerimizde ekiplerimiz sokaklarda sürekli çalışma yapıyor. Mezarlıklarda, çöplük alanlarda, yeşil alanlarda titizlikle çalışıyoruz. Akhisar’da da ilaçlama ekiplerimiz tehdit oluşturabilecek alanlarda ilaçlama yaptı. Vatandaşımızın isteği üzerine bu çalışmalar devam edecektir” dedi. Akhisarlılar da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin haşereyle mücadelesini takdirle karşıladı.