Akhisarpress.com - Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından “Görünen Köy” projesi kapsamında Akhisar’ın merkezinin yanı sıra köylerinde yaşayan çocuklara ulaşmak onlarla zaman geçirmek amaçlı, onlara polisi sevdirme ve güven duymaları amaçlanarak hediyeler ve yardımlar yapıldı.

Yürütülmekte olan “Görünen Köy” projesi ile ilgili bilgi veren Akhisar Toplum Destekli Polislik Büro Amir Vekili Hebile Turhan; “İlçe merkezinde bulunan okullara ek olarak , ulaşabildiğimiz kadar çok köy okuluna ulaşmak ve köylerdeki öğrencilerle kısa da olsa zaman geçirmek istiyoruz. Çocuklarımızın sosyal hayata girmeye başladıklarında polise güven duymalarını, polisin görevlerinin neler olduklarını anlamalarını sağlamaktır. AKSEK Vakfı tarafından hazırlanan yardım ve hediye paketlerini çocuklarımıza takdim ettik. Bizlere proje kapsamında eşlik eden İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü doktorları tarafından öğrencilere diş fırçalama teknikleri ve bakımı, öğrencilere diş sağlığının önemi anlatılmıştır.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’in yönetiminde gerçekleştirilen proje, AKSEK Vakfı ve Akhisar Belediyesi tarafından da destekleniyor.