Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney Ve Yürütme Kurulu Üyeleri Akhisar Ticaret Borsa Başkanı Alper Alhat'ı Ve yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kadın Meclis Başkanı Pınar Güney ziyaretimizi kabul eden Borsa başkanı Alper Alhat'a ve yönetimine çok teşekkür ediyorum kısa bir süre içersin de seçilen kadın meclisi olarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor ziyaretlerimizde de kadın eliyle, kadın gözüyle, kadın yüreğiyle bayanların artık sosyal bir statü kazanıp faaliyetler içersin de yer alması daha çok kültürel, sosyal yönünün kazandırılıp bayanların özgüvenlerinin olduğu özgürce düşüncelerini dile getirildiği bir bayan dayanışması yaratıp farkın dağlığımızı ortaya koymak istiyoruz

“ Bizler kesinlikle günlük hayatımızdaki düşünce ve fikirlerimizi bir kenara bırakarak Akhisar Kadınları için çaba sarf edeceğiz. Herkesin bir siyasi düşüncesi, yaşam felsefesi vardır. Bizler o gömleğimizi kenarı astık amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda Akhisar’a hizmet etmek için çabalayacağız. Bu yüzden de sizlerin ve sizin gibi birçok sivil toplum kuruluşunu da desteğini görüyoruz dedi.

Akhisar  Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat Kadın Meclisinin yönetimini kutluyorum son derece enerjisi yüksek ve bayanlar için çok doğru ve güzel projeler üretebilecek yetenekte bayanları bir arada görmek beni mutlu etti. Alper Alhat; “ Biz şahsım ve Borsa olarak kadınların yapmış oldukları her türlü projeye maddi ve manevi anlamda desteğimiz sonsuz. Mevcut Akhisar’ın gizli kalmış gücünü çıkarmak istiyoruz. Ne biz nede belediye bu konuda elinden geleni tam ortaya koyamıyoruz. Bu işi en iyi başarabilecek olan sizlersiniz. Mesela sizler en de oturan ama çok kıymetli, değerli, becerikli bayanlarımızı iş gücüne dâhil edebilirsiniz. Onlarda CV ler alıp kendi alanlarına yönlendirerek onlara iş imkânı yaratabilirsiniz. Böylece hem bayanların iş hayatına atılmasını sağlarsınız hem de bilinmeyen gizli gücü ortaya çıkarmış olursunuz. Mesela bu işe kampanya başlatarak başlayabilirsiniz. Basınla birlikte Akhisar halkına bu şekilde sesinizi duyurabilirsiniz. Bizler de elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Evinde oturan ulaşılamamış çok donanımlı, kıymetli, kaliteli insanların olduğunu biliyoruz sizler o kişilere vesile olabilirsiniz. Hepimizin mücadelesi Akhisar için o yüzden bu tür görevlerde olan kişilerin siyaset üstü düşünerek hizmeti Akhisar olmalıdır. Bizim amacımız Akhisar dedi.

Ziyaretin sonrasında Kadın Meclis Başkan'ı Pınar Güney  ve Yürütme kurulu Üyeleri Borsa Başkanı Alper Ahlat ve yönetiminin Akhisar’da Kadına verilmesi gerekilen önemin vurgusunun yapıldığı ziyaret son buldu.