Akhisarpress.com - Akhisar ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen en iyi İstiklal Marşı okuma yarışması Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapıldı. Ortaokullar arasında 15 öğrencinin katıldığı Sırayla çıkıp Sahnede değişik kareograflarla ve Coşkuyla yaşarayak İstiklal Marşını okuyan Öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Programın Sunumunu Bekir Pehlivanoğlu İlöğretim okulu türkçe Öğretmeni ve aynı okuldan Beden Eğitimi öğretmeni Nazif Aydın ın yaptııkları yarışma sonunda Jürüinin Oylarıyla 284 Puanla Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu Öğrencisi Gizem Nur Uçar Birinciliği elde ederken İkinciliği 282 Puan ile Yavuz Selim Ortaokulu Öğrencisi Gurbet Dursun, Üçüncülüğü de 281 Puanla Fatma Nur Cıvıldak kazandı.Yarışma Sonunda Öğrencileri Milli Eğitim Müdürü, şube Müdürleri ve okul Müdürleri tebrik ederken Öğrencilere Ödüllerini 12 Mart günü yapılacak Mehmet Akif Ersoy u anma programında verileceği açıklandı.

İstiklal Marşı okuma yarışmasına Katılanlar arasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer,Şube Müdürü Sebahattin Çakmak,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan,Okul Müdürleri Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetim kurulu üyeleri,Öğretmen ve öğrenciler katıldı.