Akhisar’da yaşayan Zumba eğitmeni Funda Karaduman, pandemi sürecinde hem okullarından hem sosyal ortamlarından uzak kalan öğrencilere ZumbaKids ile sosyalleşmelerine yardımcı oluyor. 

Atatürk Mahallesi 167 sokakta bulunan X-Fit Spor Salonunda verdiği ZumbaKids ile çocukların yeniden sosyalleşip psikolojik olarak toparlanmalarına yardımcı olduklarını ifade eden Zumba eğitmeni Funda Karaduman; “ZumbaKids dersi ile pandemi döneminde sıkılan öğrenciler moral ve motivasyon kazanıyor. ZumbaKids dersi çocukların hem eğlenip hem de sosyal olarak gelişmesini sağlıyor. Akhisar’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak derslerimizi gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

X-Fit Spor Salonunda ZumbaKids derslerini desteklediklerini ifade eden Beden Eğitimi Spor Fakültesi mezunu Emre Şarlı; “Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini öğretmek, bunlardan bir kısmını bazı törenlerde ve bayramlarda dekor olarak koymak gerekir. Çocukları ve her yaş grubu bireyleri spora davet ediyoruz” diye konuştu.

FUNDA KARADUMAN'I İNSTAGRAM'DAN TAKİP ET