Akhisarpress.com - Akhisar Yardım Sevenler Derneğinin olağan genel kurulunda Nursen İzmirlioğlu ve ekibi 14. Kez tekrar göreve getirildi.

Seyhan Turistik tesislerinde yapılan Genel kurul toplantısına 102 üyeden 60 üye katıldı. Divan başkanlığını Avukat Leyla Varış’ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Faaliyet raporları, kesin hesapların okunup aklanmasından sonra 2014 yılı tahmini bütçesi okundu ve kabul edildi. Seçimlere geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde 60 üyenin oyları ile Nursen İzmirlioğlu başkanlığında yönetim kuruluna Halime Orhun, Gülsen Görk, Leyla Varış, Pervin Merde, Ayhan Karakuş, Sevil Yavuz, Şukufe Dutlulu ve Hatice Kuzu seçildiler. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine, Güner Kara, Hatice Kuloğlu, Ejide Yıldırım, Saadet Kahraman, Selma Çatalcalı, Fetanet Tütüncü, Gülten Eren, Nuriye Aksezgin ve Sevgi Akçalı seçildiler. Denetim kurulu asil üyeliklerine, Hatice Cansoy, Ayşe Öktem, Sinem Kabasakal, yedek üyeliklerine Sevgi Özcan, Nilgün Erseven ve Güsev Yeniçeri getirildiler.

Tekrar arkadaşları ile görev gelen Nursan İzmirloğlu, “Sizlerin teveccühleri ile her zaman olduğu gibi, yine sizlerin önerileri ile görevimizi yapmaya çalışacağız. Bizlere olan güveniniz için arkadaşlarım adanı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin ve yardımsever Akhisarlıların destekleri ile yardıma muhtaç olan başta okumak isteyen çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza elimizi uzatmaya devam edeceğiz.” Dedi.