Akhisar’da yılbaşından önce yoğun bir şekilde yağan kar sonrası özellikle Balıkesir – Akhisar yolu kapanmış, Akhisar’ın birçok mahallesindeki sera, zeytin ve tavuk çiftlikleri hasar görmüştü.

İLGİLİ HABERE BAKMAK İÇİN TIKLAYIN..

10 gün aradan sonra yoğun kar yağışı tekrar başladı. Akhisar’ın merkezinde de öğlen saatlerinde karla karışık yağmur sonrasında da kar yağışı etkisi sürüyor. Alınan bilgiye göre de Balıkesir yolunun da trafiğe kapandığı araçların ilerlemekte zorluk çektiği öğrenildi.

Pazartesi: 

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'de görülecek yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Trakya ile Marmara'nın yüksekleri, akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Salı: 

Ege, Batı Akdeniz, Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağışlı, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

Bugün görülecek yağışların Marmara'nın güney ve doğusu ile Kıyı Ege, Batı Akdeniz'de kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 mm), Salı günü ise Antalya'nın batı kesimleri, Muğla'nın doğusu ve Burdur çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması bekleniyor.


GELENBE'DEN SON GÖRÜNTÜLER...