Akhisar’ın içinden geçen tırlar ve kamyonlar trafiği hallaç pamuğuna çevirdi.

Akhisar’ın içinden geçen Gölmarmara-Salihli yolu ağır yük taşıyan kamyonların ve tırların ceremesini çekmeye devam ediyor. Yol üzerinde tekerleği dönen ve yolun ortasında kalan 45 HC 3730 plakalı tır şehir içi trafiğini bir birine kattı. Yol ortasında kalan tırın yanında hiçbir trafik ekibi gözükmezken yolu kullanan araçlar, yol geçişi için birbiriyle tartıştı.

TIRLAR ÜST ÜSTE ARIZA YAPTI

Öte yandan öğleden sonra bir diğer domates yüklü tırda Hilaliye Caddesi üzerinde yol ortasında arıza yaptı. Tırın arıza yapmasıyla arkasında uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik uzun süre tek şerit işlemeye devam etti. 

Bir diğeri de İstanbul İzmir Yolu üzeri 1 Nakliye yolu bağlantı noktasında bir domates yüklü tırın daha arıza yapması İzmir istikametinden İstanbul istikametine giden yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Arıza yapan tırın yanında gelen trafik ekipleri yolu tek şerit üzerinden kontrollü şekilde devam etmesini sağladı. Yaklaşık bir saat tırın arıza yapması nedeniyle Bölge Trafik Müdürlüğü önüne kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Diğer bir kuyrukta Hilaliye Caddesi, Milli Egemenlik meydanından Gölmarmara, Sanayi yolu şehir içinde de tırlar ve araçlardan oluşan kuyruklar meydana geldi. 

ÇEVRE YOLU İSYANI

Trafikte saatlerce beklemek zorunda kalan bazı sürücüler ve şehir içinden geçen tırların tehlike saçtığını ifade eden çevredeki vatandaşlar çevre yolunun bir an önce bitmesi gerektiğini dile getirdiler.