Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, İstanbul ve Diyarbakır’da gerçekleştirilen hain saldırıları kınadığını belirterek, “Terörün hedefi insanlık. Bizi, çocuklarımızı hedef alan teröre karşı birlik ve beraberlik içinde karşı koymalıyız” dedi.

Türkiye’nin barış içinde yaşamasından rahatsızlık duyanların alçak eylemlerle kendini bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Alhat, “Bu saldırıları gerçekleştirenlerin unuttuğu bir şey var. Bu ülkenin tek ve gerçek sahipleri olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, yüzyıllardır olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecektir. Terörün hedefi insanlık. Bizi, çocuklarımızı hedef alan teröre karşı birlik ve beraberlik içinde karşı koymalıyız" dedi.

Terörün dünya üzerinde ülkesi olmadığını ancak alçak saldırıların tüm insanlığa karşı işlendiğini söyleyen Alhat, mücadele için yine ortak hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Alhat, “Bu hain saldırıyı lanetle kınarken, terörün bir an önce son bulması için gereken tüm önlemlerin ivedilikle alınmasını istediğimizi bir kez daha belirtiyoruz” şeklinde konuştu.