Akhisar Musiki Derneği Başkanı Erdoğan Çatılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Tetik ve Safiye Seyrek Pome’nin de katıldığı ziyarette Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya ayrıca Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velestin de eşlik etti.

Dernek adına yapılan tüm katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Akhisar Musiki Derneği Başkanı Erdoğan Çatılı, “her türlü isteğimizi hiçbir zaman geri çevirmediniz. Bazen önderlik ettiniz bazen yanımızda durdunuz. Verdiğiniz katkılar çok değerliydi ve şehrimizde bu katkının farkındaydı. Kültür ve Sanatın gelişmesine bu şehir adına verdiğiniz tüm katkılardan dolayı teşekkür eder, hakkını helal etmenizi dilerim” dedi.

Akhisar’da yapılan her işin çok değerli olduğuna vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Akhisar’da şehrimizde yaşadığımız hikayeleri yaptığımız işlerin hepsini çok seviyoruz. Bunlar bizler için hepsi çok değerli. Bizler Akhisar şehrini yaşayanlar olarak bildiğimiz kadarıyla daha iyi tanımaya çalıştık. Bu şehrin ihtiyaç programını çıkardık, şehirdeki hemşerilerimizin beklentileri nelerdir, onları ve şehrin beklentilerini, şehrin güçlü yönleri nelerdir, en zayıf yönleri nelerdir, bunları bilerek hareket etmeye çalıştık. Akhisar çok güçlü karakteri olan bir şehir, dolayısıyla buraya vaziyet etmek buradaki hizmetleri bu şehrin gelişimine paralel yürütmek çok kolay değildi. Bir çok dinamik ve güçlü bir kimliği var Akhisar’ın, dolayısıyla burada hem sahici davranmak zorundasınız hem de bu şehre vaziyet ederken bütün bu varolan üzerine bir şey inşaa etmek zorundasınız. Bunun yanında sivil toplum örgütleri ile yaptığımız ortak çalışmalarda her zaman varlığımızı ortaya koyduğumuza inanıyorum” dedi.