HABER MERKEZİ - Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başsavcı Bekir Şahiner’i makamında ziyaret ettiler.

Rıza Bahar , Memur-Sen olarak On bir Hizmet Kolunun On’un da Genel Yetkili ve Ülke genelinde yaklaşık 650 bin üyesi ile en büyük konfederasyon olan Memur-Sen’iz. İlçemizde ise Konfederasyonumuza bağlı Sendikalara üye olan yaklaşık Bin Üç Yüz elli üyemiz bulunmaktadır.

Ayrıca bizler Yıllardan beri süre gelen İdeolojik sendikacılık anlayışını tarihe gömmeye çalışıyoruz, "haklarımızı, alanlara indiğimizde taş atarak huzur ve güven ortamını bozarak değil, demokratik ve eğitimciye,sağlıkçıya,tarımcıya,belediyeciye,imama kısacası devlet memuruna yakışır bir şekilde, masada ikna ve uzlaşma yolu ile arıyoruz.

Bir yandan çalışanların sosyal,özlük haklarının kazanılması için uğraşırken bir yandan da milli ve manevi değerlere haiz insanlar yetiştirmenin gayreti içerisinde olduğumuzu söylemek isterim. dedi.

Bahar, Memur-Sen olarak bizler İlçemizin,İlimizin,Ülkemizin ve tüm çalışanlar ile vatandaşlarımızın yararına olacak her türlü projeye ve her türlü hizmete gönüllü olarak katkı sağlamaya ve destek olmaya hazırız.diyerek sözlerini tamamladı.

Başsavcı Bekir Şahiner ise, Sendikalar, üyelerinin ve çalışanlarının hakları yanında Ülkemizde yaşayan bütün vatandaşları düşünerek hareket etmeli ve her zaman da sağ duyulu olarak diyaloğ yoluna başvurmaları gerektiğini ifade etti. Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Memur-Sen yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Ziyarette,Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Osman Demirel, Toç-Bir-Sen Orman İlçe Temsilcisi Ender Birgül, Toç-Bir-Sen Tarım İlçe Temsilcisi Ahmet Kılınç, Büro-Memur-Sen ilçe temsilcisi Nazlım Taşcı, Bem-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Alacı, Bem-Bir-Sen Sekreteri Bekir Koyuncu ve Büro-Memur-Sen İş yeri Temsilcisi Mete Ulaş’ta hazır bulundu.