MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Topluca, Şehitler, Çoruk, Sarnıç Mahalleleri grup yolunda 13 kilometrelik asfaltlama çalışması başlattı. Asfalt çalışmasının 4,5 kilometrelik bölümü tamamlanırken, yapılan çalışmayı büyük sevinçle karşılayan mahalle muhtarları, yapılan hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e astıkları pankartla teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Nisan ayı itibari ile köy yollarında asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Topluca, Şehitler, Çoruk ve Sarnıç Mahalleleri grup yoluna 4,5 kilometrelik asfaltlama çalışmasını tamamladı. 13 kilometre ana asfaltlamaya devam eden Büyükşehir ekiplerine köy muhtarları ve mahalle halkı teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Feza Yavuzkasap, Akhisar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Taşer ve Soma Koordinatörü Oğuz Belgül de çalışmaları yerinde görerek, çevre mahalle halkının sorunlarını dinlediler.
Akhisar’ımıza büyük hizmetler sunmaya başladık

Yapılan çalışmaların mahalle statüsü alan köy yollarını rahatlattığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Manisa’mız büyükşehir olalı daha bir yıl olmasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün destekleri ile Akhisar’ımıza büyük hizmetleri sunmaya başladık. Manisa artık 17 ilçesiyle büyük bir şehir oldu. Akhisar’ımıza verdiği desteklerden dolayı başkanımız Cengiz Ergün’e ve daire başkanlarımıza şahsım ve tüm mahalle muhtarlarım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Muhtarlardan pankartlı teşekkür

Akhisar ilçesine bağlı Topluca, Şehitler, Çoruk ve Sarnıç Mahalle muhtarları da yapılan çalışmayı büyük sevinçle karşıladı. Bölge muhtarları adına asfaltlama çalışması yapılan yola asılan teşekkür pankartında, “Yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” denildi. Mahalle sakinleri de hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.