16’sı idareci toplam 103 öğretmenle eğitim ve öğretimin  verildiği  Akhisar Kolejin de , Anaokulu, İlkokul, Orta Okul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bölümlerinde  820 öğrenci bulunuyor.

           Okulun konferans salonunda yapılan  “Tanıtım Günü” etkinliği öncesinde  velilere çayla kuru pasta ikramı yapıldı. Müzik öğretmenlerinden  Melike Bozkuş’un mini  müzik ziyafetinden sonra  Anaokulu öğretmenleri tek tek  verdikleri eğitimleri görüntüler eşliğinde  anlattılar. İlk, Orta, Anadolu ve Fen Lisesi öğretmenleri de branşları ile ilgili geniş açıklamalarda bulundular.

          Akhisar Kolejinde “Kolej Öğrenci Koçluğu” (KÖK), “Soru Sormanın En Kolay Yolu” (KUNDUZ), “Akhisar Koleji Ortaokulu Öğretime Hazırlık Programı” (AKOP), “Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Üniversite Hazırlık Programı”  (AKÜP) hakkında öğretmenlerin her konuda verdiği bilgilerde, Hızlandırma Programları, Kurs Programı, Deneme  Sınavları, Sınıf Dersleri öğrencilerin  kaçar saat ders aldıkları geniş şekilde anlatıldı.

          Kolejin Beden Eğitimi öğretmenleri, hemen hemen tüm spor branşlarında öğrencileri olduklarını, Akhisar, Manisa ve Bölgede  yapılan dereceler hakkında velilere bilgi verdiler.

Haldun AKYÜZ