Kent Konseyi Meclislerinin önemine vurgu yapan Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar için yapılacak tüm faydalı projelerde destek sağlayabileceklerini ifade ederek, yeni seçilen Kent Konseyi Meclis Başkanı Muhammet Mustafa Özdemir’e başarı dileklerinde bulundu.

Akhisar Kent Konseyi Meclisi başkanı Muhammet Mustafa Özdemir, bu kurumun çok önemli olduğunu ifade ederek, başarılı projelere imza atmak istediklerini, halka faydalı olacaklarını söyledi. İlk projenin adımını atmak için Halk Eğitim Merkezi ile hareket ettiklerini belirten Özdemir, projenin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

Kaymakam ziyaretine yürütme kurulu üyeleri Kemalletin Pehlivan, İhsan Gümüş ve Serpil Pehlivan’da katıldı.

HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Kaymakam ziyaretinin ardından Halk Eğitim Müdürü Süleyman Erdem’i ziyaret ederek, birlikte yapacak oldukları projeler hakkında istişarelerde bulunan Kent Konseyi Meclisi başkanı Muhammet Mustafa Özdemir ve yürütme kurulu üyeleri Kemalletin Pehlivan, Serpil Pehlivan ile birlikte katıldılar.

Halk Eğitim Merkezi olarak sürekli halk için faydalı çalışmalar ve kurslar düzenlediklerini ifade eden Süleyman Erdem, Kent Konseyi Meclisi içinde her projede yer alabileceklerini ifade etti.