Akhisar Kadın Meclisi Yönetimi Kırkağaç Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Kırkağaç Cumhuriyet İlköğretim okuluna giden Akhisar Kadın Meclisi Kırkağaç Milli Eğitim Müdürü Adem Yalcınkaya, Okul Müdürü Ferit Saraç ve 2 – D Sınıf öğretmeni Sevnur İnci’nin karşıladığı Kadın Meclisi 2-D sınıfına giderek öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi dağıttılar.

Konuyla ilgili konuşan 2-D öğretmeni Sevnur İnci öğrencilerimize en büyük ve anlamlı hediye kitaptır öğrencilerimiz için sınıfta kütüphane oluşturmak istedim Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar hanıma ulaştım ve sınıfımızda ki kitap eksiğinden bahsedip kütüphane oluşturmak istediğimi belirtim. Sağ olsun hiç tereddüt etmeden seve seve destek oluruz dedi. Ben bile bu kadar çabuk yardım yapılıp okulumuza ziyaret edeceklerini düşünmemiştim. Eminim ki Akhisar Kadın Meclisi gibi duyarlı sivil toplum örgütleri olduğu sürece hiçbir okul kitapsız ve hiçbir öğrencide bilgisiz kalmaz Okul ve öğrencilerim adına Akhisar Kadın Meclisine çok teşekkür ediyorum.

Akhisar Kadın Meclis Başkanı Pınar  Güney Ne mutlu ki Cumhuriyet İlköğretim öğretmeni Sevnur İnci gibi duyarlı ve öğrencisini önemseyen kitapsız ve bilgisiz kalmamaları için elinden geleni yapmaya hazır bir öğretmen arkadaşımız var. Kendisinin bana ulaşıp öğrencilerine kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı istemesiyle yönetim kurulu ve çalışma gruplarımızdan kitap bağışı yapma çağrısında bulunduk.

Kadın Meclisi gönüllülerimiz ve destekçilerimiz sağ olsun isteğimizi geri çevirmedi bir sınıf için yapacağımız bağış Cumhuriyet İlköğretim okuluna kütüphane kurmaya yetecek kitap bağışına dönüştü. Ve 350 adet kitap ve kırtasiye malzemesi toplayıp Okulumuza ve öğretmenimize teslim etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.  Başta Kırkağaç Kaymakamımız Syn Mehmet Yeşilbaş ve ilçe milli eğitim müdürümüz Adem Yalçınkaya Okul Müdürü Ferit Saraç teşekkür ediyor.

BİR ÜLKENİN GELECEĞİ ÇOCUKLARDIR

Yarınlarımız hayat kaynağımız Sevgi'nin diğer adı olan bu güzel çocuklarımızın yüzlerinde ki gülüşlerinin sebebi olabildiğimiz için gururluyuz onlardan daha mutluyuz....