Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Anneler günü nedeniyle Şehir Gazinosu´nda kahvaltı programı düzenledi.

Şehir Gazinosu´nda düzenlenen kahvaltı programına Akhisar Kaymakamı Kaan Peker´in eşi Funda Peker, 8 Mart Kadın Dayanışma Grubu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda annelerin dünyanın en kutsal varlıkları olduğuna vurgu yapan Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney, "Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlarımız aynı zamanda annelik gibi, hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırla dünyanın en kutsal varlığıdır annelerimiz. Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriye büyüten iyiye doğruya güzele yönlendirip hayata hazırlayan annelerimiz hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Emin olun ki yaşamımızda bizi karşılıksız seven tek varlıktır. Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak, kahvaltımıza katılan bütün annelerimizin ve anne adaylarının, yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit annelerinin Anneler Günü´nü kutluyor, hepsinin saygı sevgi ve minnetle selamlıyorum." dedi.

Kahvaltı programına katılan kadınlara Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu üyeleri davetlilere karanfil dağıttı.