Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğünün başlattığı  “101 MAHALLE PROJESİ” n de Akhisar’ın 5 mahallesinde 6 milyon lira harcanarak içme suyu ve kanalizasyon şebekesi  döşeniyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını  söyleyen mahalle sakinleri,  “Bu yatırımları kendi imkanlarımız  ile bu hizmetleri yapamazdık” diyorlar.

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Müdürlüğü tarafından Akhisar’ın Hacıosmanlar, Kızlaralanı, Kobaşdere, Sazoba ve Sırtköy’de 27 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon çalışmaları için 6 milyon lira harcama yapıldığını, ayrıca 100 bin metre kare kilit parke taşı döşemelerinin de sürdüğü açıklandı.

Yatırımların yapıldığı mahallelerden Sazoba  mahallesi muhtarı Önder Ünlü, “Biz mahalle sakinleri olarak kendi imkanlarımız ile bu hizmetler karşılığında ne para bulabilirdik, nede bu güzel projeleri gerçekleştirebilirdik. Başta Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün olmak üzere MAKSİ Müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi. Hacıosmanlar  mahallesi muhtarı Yusuf Çalımcı, “Uzun zamandır mahallemizin beklediği ayt yapı çalışmalarını Büyükşehir belediyemiz  yapıyor. Cengiz Ergün başkanımız ve  MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ve herkesten Allah  razı olsun” dedi