Akhisarpress.com/ÖZEL RÖPORTAJ - Akhisar’da bir yıldır görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ile Akhisarpress.com olarak özel röportaj gerçekleştirdik.

Ramazan bayramı öncesinde Akhisar’da alınan güvenlik önlemleri, asayiş durumu, trafik, mobese kameralarının durumu hakkında Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ile özel görüntülü röportajımızı izleyebilirsiniz.

Akhisar’ın kalabalık bir şehir yapısının olduğunu ve bununda getirdiği bazı sıkıntıların olduğunu ifade eden Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan; “Biz emniyet olarak bu sıkıntıların üstesinden gece gündüz demeden yaklaşık 250 personelimiz ile geliyoruz. Akhisar’da asayiş yönünden bir sıkıntımız yok.

Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için resmi ve sivil polis ekiplerimiz sürekli görev halinde olacaklar. Tabiî ki polis vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak adına görevlidir, ancak öncelikle vatandaşlarımız dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle alışveriş esnasında, bankamatiklerden para çekerken dikkatli olmalarını rica ediyoruz.

Buradan sizin aracılığınız ile de Akhisar halkımızın bayramını şimdiden mübarek olmasını diliyorum.” Dedi.


Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, ile... ile f100003955876381