Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitaston Merkezinde 18 -24 Mart yaşlılar haftası kutlamaları final gecesi ile sona erdi. 

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitaston Merkezinde 18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılar haftası nedeni ile  bir başka huzurevi ziyareti ile başladı.  Kurum Müdürlüğünce piknik, iş uğraşı sergisi, mevlit Tasavvuf etkinliği, Hilaliye küçük yaş gurubu Kuran Kerim ve ilahiler ve daha bir çok etkinlik ile kutlanır iken  Kurumun salonunda düzenlene sıra gecesi  yaşlıları coşturdu.  Gecede müzik eşliğinde yaşlılara ve davetlilerde çiğ köfte ve ayran ikramı da yapıldı. Davetliler ile birlikte gönüllerince eğlenip oynayan “Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Koca Çınarların mutlulukları gözlerinden belli  oldu. Canlı müzik eşliğinde bu mutlu günü kutlamanın keyfini yaşayan İhtiyar delikanlılar pisti hiç boş bırakmadılar.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitaston Merkezi Müdürü İsmail Dağdelen “18-24 Mart yaşlılar haftası nedeni ile düzenlemiş olduğumuz değişik kültürel faaliyetlere ve bu gece düzenlediğimiz gecemize  hepiniz hoş geldiniz. Burada bizler sevgili büyüklerimiz atalarımızın günü onlar bizlerin baş tacı bizler burada onlara daha iyi daha kaliteli hizmet vermek için bulunuyoruz. Devletimizin sağlamış olduğu imkanlar ile burada kalan gölgesinde hayat bulduğumuz koca çınarlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşatan Allahlımıza şükürler olsun. Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize, bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma  Kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
E.Ç.