Haber Merkezi - Akhisar’da ilk İnternet Haberciliğini başlatan Akhisar Haber Ajansı, 10. yılını lokma dökerek kutladı. 13 Aralık 2003 tarihinde kurulan ve yayın hayatına başlayan Akhisar Haber Ajansı Paşa Mahallesi 13 Sokak 16 numarada bulunan Atabarut Pasajındaki irtibat bürosunda sevenlerini ağırladı.

10. Yıl Lokma hayrına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, Kadın Kolları Başkanı Server Goral ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Kadın Kolları Başkanı Necmiye Ulus ve yönetim kurulu üyeleri, ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Oda Başkanları, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisarlı Yerel Basın Mensupları, Eğitim-Sen Akhisar Temsilciliği katıldı.

İnternet Haberciliğinin zor bir meslek olduğunu dile getiren Akhisar Haber yetkilileri, bu mesleği 10 yıldır sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını, İnternet Haberciliği konusunda yasalaşmanın da mutlaka gündeme taşınması gerektiğini vurguladı. Akhisar Haber Ajansı’nın genel müdürü Kenan Molla ise 33 yıldır gazetecilik mesleğini yürüttüğünü internet haberciliği ile mesleğe daha sıkı bağlandığını dile getirdi.