Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar İlçe Başkanı Murat Yavaş 10 Kasım dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Murat Yavaş yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 76. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

O’nun genç nesillere emanet ettiği ve ‘en büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışı ile taçlanmış olarak yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancımız tam ve katidir. Onun gösterdiği hedeflere ulaşmaktaki azmimiz ilk günkü kararlılıkla devam etmektedir. 

Bu gün O’nun manevi huzurunda saygıyla eğilen Türk Gençliği, Yüce Türk Milleti’nin ali menfaatleri doğrultusunda eğitim, iş hayatı, spor ve sanat gibi sosyal yaşamın unsurlarını hedefe ulaşmakta araç kabul ederek kendisinden bekleneni fazlasıyla vermeye kararlı olduğunu bir kez daha vurgulamaktadır.