Akhisar’da Memur-Sen’e bağlı olan Genç Memur–Sen’in yeni yönetim kurulu Akhisar’da geçtiğimiz 2018 yılı eylül ayında göreve başlayan Akhisar kaymakamı Sabit Kaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette genç memur-sen Akhisar ilçe bakanı Bayram Tekin kaymakam Sabit Kaya’ya çiçek taktimi yaptı.

Akhisar Genç Memur-Sen ilçe başkanı ziyarette yaptığı konuşmada “Bugün Akhisar’da 35 yaş altı olan memur-sen in alt yapısı olan sendikamızda 35 yaş altı memurlarımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.Genç Memur-Sen gerek okullarda gerek lise gerek üniversite gibi eğitim camiasında kültürel faliyetler yaparak gelecek nesillere sahip çıkacak gençlerin yetiştirilmesi ve vatanına milletine hizmet verecek bilinçli gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz.Bu çıktığımız yolda başarılı olacağımızı ümit ediyor sizler ile birlikte olmaktan sendikamız yönetim kurulum ve şahsım adına memnuniyet duyacağız.Bizi kabul ettiğiniz için size teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz “ dedi.

Ziyarete genç memur,sen başaknı Bayram Tekin başkan yardımcısı Arif Uysal ve sosyal medya sorumlusu İsa Cambal katıldı.

Kaymakam Sabit Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizlerin yaptığı çalışmalar güzel çalışmalar.Sizlere yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim." sözlerini söyledi.