Akhisarpress.com - Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği 2013-2014 sezonu için kombinelerinin tanıtımını Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantta yönetim ve üyeler ile birlik toplantıda gerçekleştirdi.

Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Özükırmızı; “Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu için Galatasaray kombinelerimizi temin ettik. Akhisar’da bulunan üyelerimiz de gitmek istedikleri maçlarda isimlerini daha önceden derneğimize bildirerek buradan kombine temin edebilecek.

Akhisar Belediyespor Kombinesi

Akhisar Belediyespor’un kombinelerini de aldıklarını ifade eden Özükırmızı; “Bizler ne kadar Galatasaraylı olsak da memleketimizin takımımız olan Akhisar Belediyespor’u hiçbir zaman ihmal etmedik. Bu yüzden ne kadar Galatasaray kombinesi aldıysak aynı sayıda da Akhisar Belediyespor kombinesi aldık. Aynı şekilde dernek üyelerimiz Akhisar Belediyespor’un maçlarında önceden kayıt yaptırarak kombinelerini alabilecekler” diye konuştu.

Kombine tanıtım toplantısına Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Özükırmızı, yönetim kurulu üyeleri Özkan Kalın, Besim Dutlulu, Halil Deveci, Şaban Taşkıran, üyeler Deniz Aktaş, Atilla Kayacı, Bircan Tan, Ahmet Sarı ve Cengiz Taşkıran katıldı.