Akhisar Belediyesi tarafından kurulan Kent Konseyi’nin Engelli meclisinde skandal bir olay meydana geldi. Kent Konseyi Engelli meclisinin ilk toplantısında Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Gülşah Çorukman ve CHP Belediye meclis üyesi Caner Yılmaz engelli meclisinin üyesi olmalarına rağmen toplantıya alınmadı.

Yaklaşık  2 hafta önce Kent Konseyi kolu olarak kurulan Engelli Meclisi’nin ilk yönetim kurulu toplantısına katılmak isteyen Belediye meclis üyeleri ve engelli meclis üyeleri Caner Yılmaz, Gülşah Çorukman, iddiaya göre Akhisar Kent Konseyi Genel sekreteri Akhisar Belediyesi Kültür Müdürü Nadir Güven ve Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu tarafından toplantıya alınmadı.

Hakaret İddiası

Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisinin 05.05.2015 günü Belediyesinde gerçekleştirilen toplantısına katılmak isteyen Ak Partili Engelli Belediye Meclis üyesi Gülşah Çorukman ve CHP Engelli Belediye Meclisi Caner Yılmaz’ın engelli meclisi toplantısına girmek istemeleri üzerine Belediye Kültür Müdürü ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Nadir Güven tarafından içeri alınmadığı ve hakarete maruz kaldığı iddia edildi. Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmayan Belediye Meclis üyesi Caner Yılmaz’ın ise hakaret üzerine Nadir Güven hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi.