Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ev Organize Suçlar Mücadele Grup Amirliği görevlileri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında bir basın açıklaması yapıldı. 

Yapılan yazılı açıklamada; “Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince ilçemiz genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesi 01.01.2016 ile 18.01.2016 tarihleri arasında meydana gelen olay ve ele geçen suç eşyaları;

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti

3 Ayrı olayda; 1 kilo 326 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen sentetik maddeler (bonzai), 424 gram esrar maddesi ve 19 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirilmiş, 6 şüpheli hakkında işlem yapılmış, 4 şüpheli adli makamlarca tutuklanmıştır.

Kullanmak için uyuşturucu madde Bulundurmak Kabul Etmek

7 Ayrı olayda; ilçemizin çeşitli yerlerinde, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde elde edilmiş ve 9 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır.

İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tüm personeli ile yaptıkları çalışmalar ve duyarlı vatandaşlarımızın yaptıkları ihbarların değerlendirilmesi ile daha fazla güven ve huzur için çabalarına devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur.” Denildi.