Akhisarpress.com - Akhisar’ın genç Emniyet Müdürü Mehmet Turhan Akhisar Sağılık Eğitim Kültür (AKSEK) Vakfına iadeyi ziyarette bulundu.

Kısa bir süre önce Akhisar’a atanan Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın vakfın dönem başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman, kurucu başkan Avukat Vehbi Başaran, yöneticilerden ve üyelerden Yusuf Çalışkan, Ufuk Merde, İsmail Öktem, Mustafa Özçakar, Tamşuer İzmirlioğlu, Mustafa Tosun, Mustafa Neliker, Genel Sekreter Sabahat Uzun karşıladılar. Akhisar’ın son aylardaki asayiş durumları hakkında geniş açıklamalar yapan Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, “Burada sizlerle benim açımdan önemli sohbetlerde bulunduk. Bizler başta olmak üzere siz Akhisarlılar ile birlikte huzur içinde bir yaşam için her zaman kapımız açıktır. Biz güvenlik güçleri elimizden geldiğince sokağa çıkarak halkla birlikte olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

AKSEK Vakfının dönem başkanı Hüsnü Kahraman, “Sizleri aramızda görmekten mutlu olduk. Genç dinamik bir müdürümüz size v e personelinize yardımcı olmak tüm Akhisarlıların görevi olduğu bilincini taşıyorum. Tekrar ziyaretiniz için teşekkür ederiz.” dedi.