Yıllardır Akhisar Belediyespor Taekwondo antrenörlüğü yapan 47 yaşındaki H.Y. 16 yaşındaki öğrencisine taciz iddiası ile tutuklandı.
 
Babası, S.A.O ile İlçe emniyet Müdürlüğüne gider başarılı Taekwondo’cu 16 yaşındaki  N.O verdiği ilk ifadesinde, H.Y.’nin kendisini  tehdit ve şantaj ile sıkıştırdığını, “Seni takıma almam. Yarışmalara götürmem”  diyerek kendisi ile birlikte olmaya zorladığı öğrenildi. Yapılan şikayet, alınan ifadelerle göz altına alınan H.Y. Akhisar Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. H.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  Akhisar Kapalı cezaevine  kondu.     
 
Renkli  bir kişiliği bulunan,  herkesle dostluk kuran, başarılı sporcuları ile  sık sık ziyaretler yapıp, yerel ve ulusal medyada haber olarak  gündeme gelen, Akhisar Belediyesinde taşeron işçi statüsünde çalışan, Belediye Spor Salonunda özel bir odası olan, zaman zaman orada kaldığı söylenen, aynı zamanda lokma döküm  ustası olan 47 yaşındaki H.Y. bastırdığı kartta kendini, (TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU TEKNİK KOORDİNASYON KURULU ÜYESİ-MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ-ULUSLAR ARASI  ANTRENÖR-ULUSAL POOMSE HAKEMİ-ULUSAL MÜSABAKA HAKAMİ-AKHİSAR BELEDİYE SPOR  KULÜBÜ TAEKWONDO TAKIMI ANTRENÖRÜ- T.T.F. 5.DAN-KUKKİWON 4.DAN) tanıtıyor.    
 
Öğrencisine taciz iddiası ile tutuklanan H.Y.’nin  Belediye’ye hizmet veren taşeron firma tarafından ilişkisini kesildiği, Akhisar Belediyespor yönetimi de  Federasyona yazdığı yazı ile kulüpteki antrenörlüğüne  son verildiği öğrenildi. (HA)