Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım  ve Rehabilitasyon merkezi müdürlüğünce  28-24 Mart arası Yaşlılar Haftası etkinlikleri devam ediyor. Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım  ve Rehabilitasyon merkezi müdürlüğünce  Yaşlılar haftası nedeni ile Akhisar Din Görevlileri Derneğinin tarafından organize edilen Kur’an-ı kerim, Mevlit İlahi, Sema ve Tasavvuf etkinliği Kurumun bahçesinde Huzurevi sakinlerinin büyük beğenisini aldı.  Programda konuşan Kurum Müdürü İsmail Dağdelen “18-24 Mart arası Yaşlılar Haftası programımıza hoş geldiniz. 

Kurumumuzun bahçesinde düzenlemiş olduğumuz etkinlik   nedeni ile bizlerden desteklerini esirgemeyen Din Görevlileri Derneği başkanı ve yönetimine, Davran Tasavvuf gurubuna  göstermiş oldukları  destekten dolayı Kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. Akhisar Din Görevlileri dernek başkanı olan ve aynı zamanda Davran Tasavvuf gurubunda olan  Aziz Turan, ise “ Bu gün burada  siz saygı diğer büyüklerimiz ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada sizleri sıkmadan  hoşça vakit geçirtebilir isek ne mutlu bizlere bizleri dinleyeceğiniz için şimdiden sizlere teşekkür ederiz” dedi. 

Davran Tasavvuf gurubunda Aziz Turan, Eşref Rumi Tavşancı, Neyde Yakup Timaç, Kemanda Yaşar Büyük, Ritimde Oguz Timaç’ın görev aldığı programda Semazen Kadir Kalaycının yapmış olduğu Semazen gösterisi programa daha da renk katarak Huzurevi sakinlerinin gönlünü mest etti. Yaşlılar kendilerine yapılan ikramlarla semazen ve ilahileri dinledikten sonra Din Görevlileri Dernek Başkanı Aziz Turan’ın yaptırdığı dua ile program sona erdi. (E.Ç)