Ziyarette 2022 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek yatırım ve projeler ile işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar görüşüldü. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte Akhisar ilçesine bir program düzenledi. Çalışma yapılacak alanlar üzerinde inceleme yapan Öztozlu ve Topkaya, program kapsamında Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile bir araya geldi. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Aybars Özbilgin, Akhisar Şantiye Şefi Murat İpek ve Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk de hazır bulundu.

ANA YOL ORTA REFÜJLERE BONZAİ ZEYTİN AĞACI DİKİLECEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden başlayıp Kırkağaç kavşağına kadar devam edecek alanda orta refüj ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştireceklerini ve bu alanda incelemelerde bulundukların belirten Öztozlu, yapılacak çalışmanın detayları hakkında bilgiler verdi.

Orta refüjde dolomit taşı, cüruf ve Akhisar’a özgü bonzai zeytin ağaçlarının kullanılacağını aktaran Öztozlu, Akhisar’ın simgesini kullanarak Akhisar’a yakışır bir alan kazandıracaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile görüştükleri projenin ilçeye kazandırılmasından mutluluk duyduklarını söyledi