Seyitahmet Mahallesi 613-615 sokak kavşağında pedallı bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sık takip ve incelemesi sonucu kaza yerinden kaçan şüpheli yakalandı. Edinilen bilgilere göre 19.05.2021 günü saat 09.45 sıralarında Akhisar Seyitahmet Mahallesi 613-615 sokak kavşağında pedallı bisiklet ile motosikletin karışmış olduğu kazada yaralanan bisiklet sürücüsü D.G isimli şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tüm müdahalelere rağmen D.G., ertesi gün hayatını kaybetti. 

Kazaya karışan ve olay yerinden plakası tespit edilemeyen motosikletli faali şüphelisinin bulunması için Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde polis tarafından ekip oluşturduldu. 

Kurulan ekip tarafından yapılan teknik takip ve saha çalışması sonucu kazaya karışan ve olay yerinden kaçan şüpheli T.K. olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıs T.K  21.05.2021 günü kazaya karışan 45H.. 7**** plakalı motosikleti ile birlikte Akhisar’ın Kadıdağı mahallesinde yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimat gereği gözaltına alındı.

22.05. 2021 günü taksirli öldürme suçundan Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli T.K isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.