Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençlik Kolları, Paşa Mahallesi Ahmet Kayalı İş Hanı birinci katında ADD Ayhan Üngün Kitapevi, Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler. 

Açılışta konuşan ADD Gençlik Kolları Başkanı Hilal Rabia Dönmez şunları söyledi. Hilal Rabia Dönmez;" Şüphesiz ki bir milletin,bir toplumun temel direği eğitimdir. Eğitim ise kültür varlığı ve var olan kültürün yaşaması için oldukça önem taşımaktadır.Kültürsüz bir toplumun gelişmesinin mümkün olmadığı gibi değişen dünya düzeni içerisinde yok olma tehlikesiyle de karşı karşıyadır. Bunun içindir ki bireyler önce kendini yetiştirmeli. Nitekim toplumu geliştirmelidir. Bu hususta da en önemli mihenk taşı okumaktır. Okumak Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği muasır medeniyetler seviyesinde ulaşma yolunda bize düşen en büyük görevdir. Bizde bugün burada bu görevi daha iyi koşullarda ifade edebilmek için oluşturduğumuz kitap evinin açılışı amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Derneğimiz bünyesinde açılan “Ayhan Üngün Kitap Evi ve Rıza Beyazduman” gençlik merkezimizin oluşturulmasında bizlerden emeğini ve desteğini esirgemeyen tüm büyüklerimize ve yol arkadaşlarımıza ayrıca burada bulunarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür eder ve sevgilerimi sunarım diyerek sözlerine son verdi. 
DAĞLI, NUTUK KİTABI HEDİYE ETTİ
Açılışta Akhisar Kültür ve Sanat Derneği (AKSAD) Derneği başkanı Emekli öğretmen Nevin Dağlı, ADD Gençlik kolları Başkanı Hilal Rabia Dönmez'e Atatürk'ün "Nutuk" kitabını hediye etti. 

Emekli Öğretmen Nevin Dağlı; “Atatürk’ün hayatını yazan kitapta, en son olarak Türk gençliğine hitabesini almış. Ben şimdi Türk gençliği olarak sizlerden Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okumanızı istiyorum” dedi.
 
Emekli Öğretmen Nevin Dağlı’ya teşekkür ederek, ADD Gençlik kolları Başkanı Hilal Rabia Dönmez;" Biz hiçbir şekilde amaçsızlık veya gönülsüzlük uğruna burada değiliz. Her zaman gönüllü olarak buradayız. Biz Atatürk’ün hitap ettiği gençlik olmaktan gurur duyuyoruz. Buraya açmamızın temel sebebi odur. Gerek burada kurslar gerek dersler verilecek. Her zaman sizin gibi insanların bize vermiş olduğu destek bizim için gururdur” dedi.

Açılışa CHP İlçe başkanı İsmail Şahin, yönetim kurulu üyeleri, DSP Parti Meclis Üyesi Mehmet Gündüz, CHP Meclis üyeleri Mimar Aydın Coşkun, Lütfü Akdağ, Aynur Üngün, MHP Meclis Üyesi Arif Oruntaş, Kadın Derneği başkanı Hayriye Hacet, AKSAD Dernek başkanı Nevin Dağlı, ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu, ADD Gençlik kolları Başkanı Hilal Rabia Dönmez ve ADD  üyeleri katıldı.