Türkiye Diyanet Vakfı, Akhisar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırseverler tarafından bağışlanan adak, akika ve şükür kurbanlarının etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Akhisar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi öncülüğünde Din Görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırseverlerce bağışlanan 30 Hisse, adak, akika ve şükür kurbanlarının etleri dağıtıldı.
Dağıtımlar, Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’nun din görevlileriyle birlikte muhtaç durumdaki yetim ve öksüz ailelere yardım amaçlı yaptığı ziyaretlerle başladı.

Akhisar Müftüsü Türkmenoğlu yaptığı açıklamada, "Hayırseverlerimiz tarafından Türkiye Diyanet Vakfına bağışlanmış olan kurban hisselerinden 30 hisse TDV Akhisar Şubemize verilmiştir. Akhisar Müftülüğü öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi tarafından Akhisar'da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerce bağışlanan adak, akika ve şükür kurbanlarının etlerini dağıttık. Tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını, kurbanlarını kabul etsin." ifadelerini kullandı.
Bu zor zamanlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın görevden öte bir sorumluluk olduğunu kaydeden Türkmenoğlu, "Kardeşlerimizin sevincini paylaşmak, bu zor günlerde onların yanında olmak ve onların dualarını almak, bizim için büyük gurur kaynağı olmuştur." açıklamasında bulundu.