Edinilen bilgiye göre 2 Temmuz Cuma günü saat 11.45 sıralarında Nuri Giyik Sanayi Sitesi Yalpı Kardeşler Çay ve Tost işletmesinin önünde park halinde bulunan 45 YY 698 plakalı koyu renkli TVS marka motosiklet kimliği belirsiz kişi tarafından çalındığı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Çalınan aracı ile servis yapan işletme sahibi 5 dakika sonra motosikletinin park ettiği yerinde olmadığını fark etti. Motosikletinin çalındığını düşünen şahıs durumu polise bildirdi. İhbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bölgeye yönlendirildi. İşletme sahibinden durumu öğrenen ekipler ardından motosikletin park ettiği alanını gören güvenlik kamerasını inceledi.

Kamera görüntülerini izleyen ekipler motosikleti çalan şahsı aramaya başladı.

Güvenlik kameralarına anbean yansıyan hırsızlık olayında şahsın park halindeki motosikletin yanına elini kolunu sallayarak geldiği görüldü. Motosikletin yanında bir süre etrafı gözlemleyen hırsız daha sonra anahtarları üzerinde olan motosikleti alarak olay yerinden uzaklaştı. Tekrardan motosiklet üzerinde hırsızın etrafı son kez gözlemledikten sonra motosikletle beraber gözlerden kaybolduğu görüldü.

VİDEO