Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Nadir German, amaçlarının “Gördesliler arasında birlik, beraberlik tesis etmek, ekonomik ve sosyal dayanışmayı sağlamak,dostlukları pekiştirmek, gurbetteki üyelerini buluşturmak, bununla birlikte asıl üstlendiği misyonun kültürlerini korumak olduğunu” belirterek,” bizim kültürümüzde dostluk var, dayanışma var, kardeşlik var, edep var ahlak var” dedi.

Teşkilatçı yönüyle bilinen Başkan Nadir German “Yurdumuzun her köşesi değerlidir. Her yörenin belirli inanışları, tarihi, kültürü, yaşam felsefesi vardır. Bu değerlerin, yıllardır süregelen varlıkların devamlılığını sürdürecek olanlar bu yerlerin mensuplarıdır.” Diyerek faaliyetlerine En Kısa Zamanda Yönetimle birilikte Başlayacaklarını belirtti.

Daha sonra sözlerine şu ifadelerle südüren Başkan Nadir German “Gördesimizin 56 mahallesiyle geçmişteki değerlerini, gelecekteki değerleriyle bütünleştirerek daha da ileriye taşınmasına yardımcı olmak Yöremizin tanıtılmasına ve her yönüyle kalkınmasına katkıda bulunmaktır.


Her bölge insanının yöresel kültür ve değerlerine sahip çıkması, toplumsal anlamda ülkemizin kültür ve değerlerine sahip çıkması demektir. Bu sorumluluğu Gördes halkı olarak her zaman taşımalıyız.” Dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri                                                       
Nadir GERMAN Yön. Kur. Bşk.
Tahsin ARSLAN
Tuncay ÇELİK
 Mehmet NAYMAN
Halil AY
 Ahmet YUMUK
Mehmet Ali DEDE
 Basri EROĞLU