Temizlik İşleri Müdürü Adnan Selvi yaptığı açıklamada şehrin merkezinde özellikle trafiğin yoğun olduğu güzergahlar üzerinde çöp toplama işinin artık gece saat 21.00’den sonra yapıldığını belirtti. 

Yeni proje ile hem trafiğin rahatladığını hem de haftanın 7 günü çöp toplama işlerinin yapıldığını altını çizen Akhisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Selvi şunları kaydetti; “şehir merkezinde tur yolu içerisinde kalan 42-43 sokak, Ragıp Bey Mahallesinin tamamı, Tahir Ün Caddesinin güneyinde kalan Paşa, İnönü ve Hürriyet Mahallelerinin bir kısmı 224 sokak kuzeyinde (eski Cuma pazarı) kalan cadde ve sokaklarda okul servisleri trafik sıkışıklığı yapmaması için çöp ve atıklar gece saat 21.00’den sonra toplanacaktır yani sabahları atık toplanmayacaktır” dedi.

BU BÖLGEDE ÇÖP VE ATIKLARI SAAT 17 İLE 21 ARASI ÇIKARALIM

Vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Temizlik İşleri Müdürü Adnan Selvi; “tur yol içerisinde kalan, ve belirtilen sokaklarda ikamet eden vatandaşlarımız ile esnafımızın çöp ve atıkları akşamüzeri saat 17.00 ile 21.00 arası çıkarmaları gerekmektedir. Okul servisleri ile diğer tüm servislerin gecikmelerin önlenmesi amacıyla başlatılan bu çalışmaya tüm vatandaşlarımızın duyarlılık göstereceğine inanıyorum” dedi.