Bayramlaşma programına Kaymakam Kaan Peker, Hava Meydan ve Garnizon Komutan Vekili Hava İstikam Yarbay Mehmet Kınacı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Halil İbrahim Yüksel, Jandarma Karakol Komutan Vekili Üsteğmen Erol Sakman, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Belediye Meclis Üyeler, Siyasi Parti Temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye fuaye alanında yapılan bayramlaşma programı ardından protokol üyeleri sırasıyla Huzurevi ve ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit önderliğinde AK Parti Manisa Milletvekili ve partililerin katılımı ile saat 15.00'de parti lokalinde bayramlaşma programı düzenlendi. Milletvekili Uğur Aydemir, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri partililerle tek tek bayramlaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı İbrahim Uğurlu önderliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı'nın katılımı ile gerçekleşti. İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri parti lokalinde saat 16.00'de düzenlenen programda partililerle tek tek bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe başkanı İsmail Şahin önderliğinde CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıyıldız'ın katılımı ile bayramlaşma programı saat 16.00'da başladı. İlçe başkanı İsmail Şahin, Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve CHP ilçe yönetim kurulu eşliğinde tüm katılımcı parti üyeleri ile tek tek bayramlaştı.