Açılış kurdelesini Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye başkan Vekili Ekrem Kayserili birlikte kestiler.

Açık Kapı Koordinatörü Bedrettin Coşkun, Açık Kapı Bürosu sorumlusu Mehmet Ferliler ve Ayşe Erşahin görevli olduğu Kaymakamlık binasındaki Açık Kapı Bürosu açılış törenine Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye başkan Vekili Ekrem Kayserili ve Daire müdürleri katıldı.

Açık Kapı Bürosu açılışında konuşan Akhisar kaymakamı Sabit Kaya;" Bugün burada "Açık Kapı Bürosu’ projemizin açılışını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. İlk önce proje olarak 81 vilayetimizde ve bazı büyük ilçelerimizde uygulamaya koyulmuştur. Daha önce 112 ilçe daha katıldı. Onlardan biride biziz. Projemizin amacı devletle işi olan devlete başvuran vatandaşlarımıza hem rehberlik yapmak hem de başvurularının işlerinin mümkün olan en kısa zamanda takip edilerek kısa zamanda sonuçlandırılmasını sağlamak bu konuyu takip etmek ve iş yapmak üzere arkadaşlarımızdan özel arkadaşlarımızı seçtik ve görevlendirdik. Onlara eğitim aldırdık. İnşallah bundan sonra ki çalışmalarımızda vatandaşımızın devletle olan ilişkilerini daha hızlı daha verimli daha seri yürütebilmesi için bu projemiz vatandaşımıza yardımcı olacak vatandaş devlet kaynaşmasını, vatandaş devlet işbirliğini daha da güzelleştirecek diye ümit ediyorum. İlçemize memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.