Protokol kapsamında, Alevi Kültür Derneği üyeleri ve yakınları hastane imkânlarından indirimli olarak yararlanabilecek.    

Akhisar Alevi Kültür Derneği adına, Dernek Başkanı Dursun Ali ŞAT ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu protokol; Özel Doğuş Hastanesi Satınalma Direktörü ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Çakıl’ın da katılımıyla Cemevi’nde imzalandı.

    Yapılan anlaşmanın Alevi Kültür Derneği üyeleri ve 1. derece yakınlarını kapsadığını anımsatan Muhammed Çakıl, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Alevilik Kültürünün vazgeçilmez parçası olan Cemevi ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastanemiz adına değerli başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi. 

    Dursun Ali ŞAT da “Biz Cemevi yönetimi olarak, üyelerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi bize her zaman yanımızda olduğunu göstermiş ve üyelerimize bugüne kadar gereken imkanları sağlamış bir kurumdur. Bende Özel doğuş Hastanesi’ne Cemevi adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.