Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar’da toprak olan yolu, Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı ile yenilenen Alevi Kültür ve Tanıtma Derneği Akhisar Şubesi Cemevi’ne ziyarette bulundu. Cemevi Başkanı Hakkı Camkıran, toprak olan yola kilit parke taşı döşenmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alevi Kültür ve Tanıtma Derneği Akhisar Şubesi Cemevi’nin, yemekhane ile gasilhanesine giden ve toprak olması nedeniyle kullanım açısından kötü durumda olan yoluna kilit parke taşı döşedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de Cemevi’ne ziyarette bulunarak yapılan çalışma sonrasında güzel bir görünüme kavuşan yolda incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Memiş’e Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de eşlik etti. 

Destek talebinde bulundu

Genel Sekreter Memiş, Alevi Kültür ve Tanıtma Derneği Akhisar Şubesi Cemevi ziyaretinde Cemevi Başkanı Hakkı Camkıran ile de bir araya gelerek taleplerini dinledi. Yolun daha önceden toprak olduğunu ve kötü durumda olduğunu dile getiren Camkıran, yola kilit parke taşı döşenmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Daha sonra Genel Sekreter Halil Memiş’e Cemevi’ni gezdiren Camkıran, Özgecan Aslan ismini vererek açmak istedikleri konferans ve sergi salonu için de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden destek istedi.